Aer Conditionat Ieftin cu Montaj Inclus


Aer Conditionat Ieftin cu Montaj Inclus
5 (100%) 1 voturi

Cu totii ne dorim un aparat de aer conditionat care sa fie ieftin, cu un pret cat mai mic, sa mearga foarte bine, sa consume cat mai putin curent electric si, daca se poate, sa vina cu montaj inlus.

Aer Conditionat cu Montaj Inclus

Mentenanta aer conditionatIn ceea ce priveste montajul, situatia este putintel mai problematica, pentru ca multe magazine online vand la nivel de tara, prin urmare, o firma care monteaza in Bucuresti aparate de aer conditionat nu are cum sa se deplaseze in Timisoara pentru o instalare.

eMag spre exemplu, are doar doua aparate de aer conditionat cu montaj inclus (vezi aici).

Atunci cand achizitionam un aparat nou, este important sa vedem daca are si kit de instalare. Daca are kit inclus, economisim niste timp si bani. Ca tot vorbeam de eMag, ei au 24 de aparate de aer conditionat cu kit de instalare inclus (vezi aici). Unele au 4 metri de traseu frigorific, in timp ce altele au doar 3.

Indiferent daca aveti sau nu un kit de instalare, puteti achizitiona separat serviciul de instalare de aici. Instalarea se va face de catre cei de la Depanero. Inainte de a achizitiona acest serviciu insa, va recomandam sa vedeti conditiile de instalare. Spre exemplu, nu sunt acceptate toate brand-urile de aparate de aer conditionat. De asemenea, trebuie vazut si termenul de instalare si ce anume este inclus in acest tarif. Spre exemplu, este inclusa executarea unei singure strapungeri in peretele exterior, dar ce va faceti daca aveti nevoie de mai multe?

Dupa terminarea instalarii aparatului de aer conditionat, nu uitati de probarea acestuia. Asigurati-va ca totul functioneaza asa cum ar trebui inainte de a lasa instalatorii sa plece.

Mult succes! Si, nu uitati, daca aveti intrebari, va stam oricand la dispozitie!


Aer Conditionat Ieftin cu Montaj Inclus
5 (100%) 1 voturiOne comment

  • Depanero

    Nu instalati aer conditionat cu DEPANERO de la EMAG. (BATAIE DE JOC – DESI AU LUAT BANII INAINTE, NU DAU NICI UN SEMN DE VIATA 2 SAPTAMANI CA ULTIMII TEPARI) .Veti avea surprize. Intrati pe reviews. Poate nu le-au sters pe toate. Oricum nu-ti publica review negativ